We all grow up!

Wij worden allemaal groter toch? Ik ook een grote, brave girl!

Sommige worden gelukkig sommige zeuren heel de leven andere worden rimpelig, traag, fragiel en gebroken, sommige worden sterker mooier, jonger en levendiger, sommige juist niet, sommige worden zieker, zoeken in zich, keren, trekken zich terug, sommige worden beter sommige niet, sommige lijden, pijnigen anderen niet, sommige worden bozer sommige juist vrolijker sommige worden bang sommige durven alles aan, sommige leven zich uit andere zijn vergeten en dood, sommige gaan vooruit of een stapje terug, sommige spreken zich uit, ademen anderen worden still gehouden, moeten zwijgen, sommige worden gedomineerd andere submissief, sommige durven doen andere rennen weg, verbergen recluse worden een introvert maar dan heb je iemand als ik die blijf lachen ondanks alles die wil doorgaan! Ooit eens zei iemand ene Barry denk ik op Tv “vooral doorgaan” ik weet het niet waar was het bij Hennie? Tuurlijk laat ik mijn kwetsbare kanten vaak hier zien omg wat erg LMAO! Maar jij gaat mij niet misbruiken meer noch onderdrukken nog zeggen wat ik doen moet ik ben een volwassen vrouw! In Nederland heb ik nu zat geleerd! Zelfs in mijn eigen Gemeente en bij wethouders en mijn regering, overheid moet ik genegeerd worden? Bedelen? Benadeeld steeds worden!! Nope! Ik hoor er ook bij! Bij deze representeert ik een brede publiek eigenlijk niet “mijn” soort! Lol!

Maar jammer dat ik mijn Hilversum voor jou moet verlaten!

Zeer goede mannen zijn hier begraven daarom wou ik ook niet zomaar weg nu heb ik geen keuze!

Meer dan 25 jaar woon ik hier!
Wat hou ik over? Zeer slechte ervaringen! Helaas!

Enfijn Ik ben op aarde gezet te ademen, eruit te springen nu is mijn tijd voor de waarheid en nu is de tijd aangebroken om mezelf te zijn te uiten zoals ik ben, eigenlijk ben ik altijd dezelfde mooie tenger, chaotisch, druk, hysterisch en tegelijkertijd liefdevol, sexy en prachtig mens! Een gebeten, spraakzaam, spraakmakend, soms bitchy en arrogant maar eerlijk persoon je kunt mij beter leren kennen omdat ik net als jij een mooi MENS bent!

Soms verliezen soms winnen maar ik wil geen evenwicht omdat ik wil altijd winnen dus voor het merendeel hogerop scoren en mijn stempel plaatsen if you know what I mean! Wij hebben nou allemaal anderen characters toch? Het is 2020 ik doe NIET wat jullie van mij verwachten oh altijd zo chique en kuis! Bah te saai dat is soms te fake te Gooische!
Soms als je matras stinkt moet je het omdraaien, lekker luchten, laat iedereen zien! Soms moet je het weggooien of verbranden schoon schip schone lakens! Frisse lucht! Nieuw, zuiver wat is zuiver tja ik bedoel nuchter, zonder teveel verstoppingen, helder en een clean start! Maar Wees jezelf;

Ik weet niet of ik dit echt goed gezegd hebt ik post het spontaan en impulsief! Ik hoef niet bang te zijn omdat er zijn ergere dingen nu zoals de armen die in Corona tijden niets te eten hebben en teveel mensen gaan dood in elke land! Wat kunnen we doen elkaar te helpen? Ik in mijn community is te laat!

Soms heb ik op teveel gevoelig snaren getrapt meer gehaat, mishandeld en gediscrimineerd en tegelijkertijd het waarheid gesproken!

Heb ik het goed gezegd als iets niet goed is too bad ik kom terug en ga het zelf editen! Maaaaar ik begrijp mezelf wel met mijn gebroken Nederlands begrijp jij mij een beetje tenminste dat denk ik! Zo niet ach ja laat het weten! Of is er iets wat ik kan verbeteren zeg dat ook! Geef tips! Ik beantwoord mijn Messenger NIET! ZEG HET HIER GOED! of niet! Ik ben niet van iemand die van likes hou en ik doe niet voor iemand anders ik ben Jennifer Kisten wel heeft iemand 20 jaar geleden gezegd Jen dat is geen goede naam voor je dat klopt! Maar Jennifer is ook een Jennefer lol! Ik werd verteld Jen waarom heb je GEEN INDIASE
NAAM nou dat heb ik nu pas in 2020 genomen lol!

Zo zie je maar! Hey we leren toch van elkaar!

Ja? Nee?

Anyways hey ik ben er nog! Lol! Voilà bitch is er altijd geweest!
But she’s turning 53 not 23 not 32!

Heb respect!

Love you all! (Mijn stories zij erg he) bah!

Kiss kiss! Xx

Oooh la la Thanks! Please reply! Kiss Kiss JK

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s