Jumbo! Intolerantie, allergieën, glutenvrij, tarwevrij, lactosevrij? Geen hype medisch gezien is het noodzakelijk!

Er is nu genoeg te eten maar helaas nog niet helemaal in mijn geval zonder #tarwe noch #gluten en tegelijkertijd VEGAN producten in een brede assortiment op de schappen noch is het zeer goedkoop. Ik begrijp dat wel, maar hoe meer vraag ernaar is dan zullen supermarkten het inkopen en opslaan toch. In het algemeen is glutenvrij en vrij van alles veel gezonder maar sommige van ons hebben geen keuze. Het probleem soms is merkte ik oh jee ik ben in Hilversum waar ik woon de enige soms die veel meer uit de schappen neemt. Wanneer ik terug ga merkte ik ook dat producten blijf liggen tja ik ben er niet geweest ahaha maar ik ben blij er komen meer aandacht en begrip voor. Uiteindelijk moeten supermarkten veganistisch eten sterk afprijzen en soms misschien weggooien maar liever niet ik hoop dat het naar daklozen gaan. Mijn type eten blijft ook een paar weken en soms maanden nadat het verstreken is merkte ik zeer goed tenzij het gekoeld blijft of verpakt is in blikken, tupperware en potjes. In de kasten merkten ik vegan en glutenvrij zijn zeer moeilijk te bederven en blijven dus erg lang kopen dus en in je pantry zoals ik opslaan. Ook zijn er veel meer keuzes in #Amsterdam, #Duitsland, #Parijs, #London, #Houston en #Scandinavia veel aparts kon ik kopen maar in Nederland kom ik nu niets tekort.

Ik koop graag bij Jumbo en biologisch winkels. Doen jullie het ook. Probeer vegan en glutenvrij als je ernstig autoimmune ziektes hebben als ik.

Waar ik nu woon in #Hilversum hebben we ook zat hoor je moet gewoon goed checken zelf avontuurlijk zijn ziek of niet zo vond ik #GoodyFoods*(voor mij hebben ze geen affiliatie noch partnerschappen). Vaag zijn het de chique wijken of dure winkels maar #Lidl, #AH, #Jumbo, #Hoogvliet,

Check mijn website uit ik ga veeeeeel plaatsen. Ik krijg het nu te pakken en ik wil graag jullie vanaf 2020 meer van dienst zijn. Ook wil ik hierbij #zelfstandiger worden nadat ik in beschermbewind zat helaas. Ik heb een paar foutjes in het leven gemaakt waardoor ik failliet geraakt ben nu ben ik er weer en ik mag er wezen als ik het kan kan jij het ook. Mijn hele website heb ik zelf gemaakt letterlijk alles wat je ziet geen enkel mens heeft mij geholpen ik wil graag touwtjes in handen en in begint vruchten af te werpen maar ik voel me ook lekker in mijn huid nu als ik meer van affiliatie en partnerschappen zal doen. Ik ben er weer . Eerste stappen zijn al in 2020 gemaakt.

But i must always eat GLUTENFREE food because i have #celiacdisease also called #coeliacdisease, #GLUTENFREI, #SANSGLUTEN, #BEZGLUTENA, #GLUTENVRIJ ETEN (COELIAKIE)

Hugs kiss kiss Jennifer Kisten

Oooh la la Thanks! Please reply! Kiss Kiss JK

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s