Miss Fauxy is Working on Her Website Pls be Patient (overzichtelijk)

Dag allemaal! Ik ben bezig met mijn website nog steeds elke dag tja geen haast voor niemand voorlopig is er genoeg voor jullie te zien en op klikken! Ik verdien een klein commissie van marketing bedrijven wanneer jullie op producten, ads en posts klikken want ik suggereer dit en hopend op een goed toekomst als Influencer model. Mijn inkomsten straks dus!

Ik leer beter inkomsten te generen als affiliate/partner! Mijn wereld kan nu niet meer stuk! Werk aan jezelf! ik gebruik nu ook Indiase methodes en wijsheid van OSHO! Puur natural, Ayurvedic en biologisch manieren zuiver maar ook met “freedom” en emancipatie!!

Work on yourself! Werk aan jezelf

En ik ben intussen goed bezig op https://www.amazon.co.uk/shop/joinjensjourney

Dit is een nieuw uitdaging en ik leer van andere mensen ook maar helaas is mijn website nog niet overzichtelijk, niet professioneel genoeg noch helemaal “zakelijk” maar ik ga het proberen, order en structuur in te brengen want dit kan mijn toekomst zijn. Geen bitterness en boosheid ahaha! Smile!

Ik ben een diervriendelijk Veganist met Coeliakie & Ziekte Van Durhing twee zeer zeldzame auto immune aandoeningen en moet ik behalve medicatie dat ook zeer zeldzaam is namelijk Dapsone/Dapson 100mg(Lepra tablet) naast een medisch streng “free from all dieet” volgen ook geen gluten noch tarwe wat schadelijk voor mijn dunne darmen onbetwist is! Jullie kunnen dat kunnen dragen helaas ik niet!

Hoe doe ik het toch?

Dus wat doe je abstineren anders beland ik in het ziekenhuis en ik kwam zo ver nu nope daar vind je mij niet meer tenzij het een andere chronisch ziektes betreft! Enfin hoe doet ze dat allemaal tja misschien komt er iets op een dag op schrijft geen “tell all” maar een “help all” dus ook medische Influencer werk!

Ik heb dus prikkelbare darm syndroom erbij gekregen en contact eczeem dat telt nu 13 Omg echt waar!! Oppassen geblazen maar ik eet van alles en nog wat voorbereid op mijn manier het moet GF zijn! Maar ook omdat ik nooit dierenmishandeling tegen kon en hoe vlees en lactose en dierlijk producten mij kapot maakte heb ik zelf besloten een plantaardig levensstijl te lijden! Niets is een hype bij zoals jullie op Social media lezen bij mij nul komma nul maar puur medisch vooral!

Ik voel me geweldig nu en zeker meer dan 70% verbeterd! Dat is best wat zeg! Ik dwing niemand mij te volgen dit is geen dieet af te slanken absoluut niet dit is puur medisch! Gluten en tarwe is wel lekker alleen ik ben intolerant er is geen tablet voor maar mijn advies aan jullie is ‘eet bewust en niet teveel gluten als je chronisch ziek ben het werkt ook op je darmen!

Ik ben nu dag en nacht bezig. Ik vraag begrijp en geduld aub ik heb behoorlijk wat medisch ellende en drama in mijn leven gehad eigenlijk nu nog en toch ga ik door.

We can do it! Let’s go let’s do it

Mondkapjes in mij https://www.shopstyle.co.uk/shop/jenniferkisten

Ik ben zo trots ik mag nu als Influencer bij mijn NEDERLANDSE AMAZON Omg!

Beschrijving

De veganistische lippenstiften van INIKA hebben een rijke, romige textuur, rijk aan natuurlijke sheaboter en jojoba-olie. Ze hydrateren intensief en beschermen de lippen. De romige consistentie met 100% natuurlijke tinten is vrij van karmijn of andere dierlijke ingrediënten. De lange hechtende kleuren met waardevolle biologische ingrediënten zoals biologische arganolie en biologische avocado-olie zijn aangenaam zacht aan te brengen en bieden stralende kleuren met zachte glans. De donkerdere tinten zijn heerlijk mat.

Oooh la la Thanks! Please reply! Kiss Kiss JK

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s