Ik kan niet zonder FALKE “Invisible” Panty’s noch Epileren

//widgets.shopstyle.com/shopstyle-widget-snippet.js

Ik draag altijd Falke panty’s om mijn littekens te verdoezelen maar het staat veel beter wanneer je met een Braun Silk Epil apparaat zal epileren

Je zult affiliatie en partnerschap links van mij als influencer tegen komen. Ik suggereer producten aan jullie! Ik verdien daarmee een klein commissie.

You will find affiliate & partnerschip links from my Amazon & Shopstyle where I earn a small commission as an influencer! I suggest real and tested products to you!

In Europe spring & summertime is coming omg i can’t wait this epilator is for beginners.

Behalve een FALKE panty gebruik ik een oude BRAUN SILK EPIL al jaren ook 20 jaar geleden hij doet zijn werk ook al is dit voor beginners ik krijg gelijk een soort “scrub” en het maakt mijn been huid echt wakker. Is een kick. Nu in deze barre tijden bovendien kan men een redelijk geprijsde haarverwijderaar gebruiken. Hoe vaker je dit gebruikt hoe minder haren komen terug dat is mijn ervaringen natuurlijk. Bij iedereen ligt het anders maar ik profiteer vooral van een apparaat met 20 tweezers tegelijk mijn haren uitrekken met twee snelheden zacht en hard weken lang gladde benen en een massage tegelijk wonderschoon. Wanneer mijn haartjes in mijn onderbeen terug komen zachter weliswaar dan ga ik ze ook gelijk bijwerken en zo blijven ze echt langer weg want zo een apparaat is geweldig en doet zijn werk. Ideaal wanneer je op vakantie gaat en zoals ik een influencer/model ben nou ja ouder model dan. Ahahaha vooral blijven lachen he.
Niet vergeten of niet schrikken ik ben 53 jaar oud ahaha grof gezegd “ouwe wijf ” maar lekker jong lijf en kop nog dus ik vind “hey ik mag er wezen”. Hieronder vind je Braun epilator’s (haarverwijderaar) van mijn AMAZON in NEDERLAND. Ik was altijd influencer voor UK & Germany maar nu sinds 2021 ook in NL. Whoop whoop, kijken kijken wel kopen en zo verdien ik een klein commissie van Amazon en niet u maar ik dank jullie zeker. Zie voor mannen scheer apparaten hieronder. Xx
Braun epilator in mijn Amazon Nederland
Braun 81663312 epilator Pink,White 20 tweezers – Braun 81663312, Pink,White, 20 tweezers, Abdomen,Back thigh,Buttocks,Inner upper arms,Outer thigh,Waist, AC, 100-240V / 220-240 V, 12 V


Braun

 
 Prijs:
€ 36,60

Prijzen zijn inclusief btw.

Verwijdert zelfs kortere haren (0
5 mm) ideaal voor beginners

Ik draag altijd Falke panty’s maar ik epileer mijn mooie benen ook met een Braun Silk Epil voor de beste resultaten. Ik scheer dus nooit.

Ik heb littekens op mijn benen Falke dekt het bijna het heet trouwens “INVISIBLE” en geeft toch een heel natuurlijk gevoel alsof ik geen panty’s draagt, mijn tweede huid oohhlala sexy voor een date. Maar kun je nagaan hoe Falke bij jou zal staan zonder littekens? Ik heb niet besmettelijk uitslag van Coeliakie en Ziekte van Durhing meestal op mijn knieeen en armen je ziet het niet en het komt en gaat maar mijn benen mag er wezen – Miss Fauxy (Jennifer Kisten)

i only use hair removal epilators i never shave

Probeer ook een Philips Lumea een duurdere versie maar zeker 3 maanden plus haarvrij en als je het vaker gebruikt ga je richting permanent haar verwijdering. Ik had een Philips eerder maar het was op vakantie gestolen en thuis had ik gewoon een paar Braun Silk Epil(mijn ouder apparaten doen het perfect) werkt prima nog.

Braun and Philips shavers and epilators

Trouwens Braun heeft ook zonder elektriciteit dus met batterijen en ideaal voor verre reizen als influencer/model of gewoon ergens op een eiland echt perfect.

Of een snoerloos nat en droog

You can also try a Philips Advanced IPL Hair Removal Device called Lumea. This is a more expensive one but awesome too. https://amzn.to/2O3teAO

Voor mannen heb ik dit!

For men i have this!

Brand: Braun for men. Special feature: Rechargeable. Colour: Black. Item weight 408 Grams. Power source: Battery Powered.

Visit my AMAZON INFLUENCER PAGE Hugs Kiss Kiss Jennifer

Mijn Amazon heeft genoeg epilators neem een kijkje

Oooh la la Thanks! Please reply! Kiss Kiss JK

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s