Bestel uw Boeketten bij De Bloemist, Winnaar Duurzaamheids Prijs!

Voorlopig is er geen einde aan wij verliezen onnodig teveel mensen

Koop rouwboeketten bij De Bloemist

Het is niet anders rouwen hoort ook erbij! Nu in deze barre tijden is het verlies enorm en dat ik ook dit te vaak moet meemaken! Neem mij nu niet kwalijk dat ik jullie #rowboeketten probeer te verkopen! Ik denk aan jullie en je dierbare en meer niet!

Bloemen bezorgen

Sinds 1991 is deBloemist al specialist in bloemen bezorgen, zowel op nationaal als internationaal niveau. DeBloemist biedt u ruime keuze aan boeketten en mooie bloemstukken die u online kunt bestellen. Wilt u iemand echt verrassen? Laat dan een mooi boeket bezorgen. Lees hier meer over de voordelen en mogelijkheden. Ook op zondagen.

Let op Ik verdien een kleine commissie van sales als ik iets verkoopt en de marketing bedrijven betalen mij een kleine bedrag en niet jullie en ik benadruk ik word hiermee niet rijk ik ben een up en coming influencer. Nou hopelijk kan ik veel betekenen voor jullie voor een betere klimaat en een toekomst van jullie kinderen te garanderen dus duurzaamheid is nummer één! Het leven gaat door en wij moeten mensen koesteren! Ik heb ook 3 familie leden in Zuid-Afrika aan Corona verloren. Cremeren is nu aan de orde van de dag! UPDATE: 11 DECEMBER 2021 is er nog een familielid begraven en heb ik dit live op Youtube gevolgd. Een 5de lid zit in Benoni in een ziekenhuis in Johannesburg. Ik wens haar beterschap en snel herstel. Het leven kan beter worden laten wij bieden voor een betere toekomst. Ik moet nu harder gaan werken in de toekomst mijn familie in Zuid-Afrika te kunnen steunen. Ik heb een zeer grote familie daar nu 7 broers en zussen. Hugs en Kisses

Ik vind zo een arrangement prachtig wisten jullie dat er ook bevroren rozen zijn?

De Bloemist heeft de duurzaamheid prijs van 2020 gewonnen. Heel goed dat een bloemenwinkel meedenkt aan onze klimaat en een duurzaam leven. Jullie kennen mij ik ben op en top “sustainable”.

Elke week zal ik verschillende online winkels promoten! Wij moeten onze dierbare koesteren en alles aan doen ze te herinneren en herdenken!

Hugs kiss kiss 💋💋

Bezorg rouwboeketten bij De Bloemist ze hebben duurzaamheid prijs gewonnen
rouwboeketten voor je dierbaar

En je kunt bij Juwelier Leo Wijnen voor herinneringssieraad met engraveringswerk laten doen maar dat is niet alleen voor je verloren dierbare.

Dit krijg ik gratis opgestuurd van Juwelier Leo Wijnen
IK WAS BEGONNEN MET JOIN JEN’S JOURNEY

Oooh la la Thanks! Please reply! Kiss Kiss JK

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s