Totally clean! SMILE!

Helllooooo! Can I get a smile please?

Het is niet de bedoeling om helemaal geen zon op je mooi gezicht te krijgen maar ik vind mijn tint nu toch gaaf! Ik weet niet voor hoe lang maar het is niet gezond zonder natuurlijk Vitamine D door te gaan! Had geen sunshine dus beetje Wit geworden en nee het is niet wat anders!

Afgelopen maanden heb ik mijn huidskleur terug gekregen omdat ik

  1. In isolatie was.
  2. Bijwerkingen geobserveerd had dus mijn medicatie alleen binnenhuis heb getest ook niet op overdekte balcon/serre.
  3. Helemaal geen dierlijk stof in me hebt zitten, tenminste van wat ik echt weet! Als je een Veganist ben moet je je ingrediënten zorgvuldig nachecken want er zitten dierlijk stoffen overal net als gluten en tarwe(ik heb intolerantie hebt echt laboratorium onderzocht Coeliakie, biopsie in 2009 geen hype). Keuringsdienst Van Waarde dank u!
  4. niet rookt ook geen wiet geen moods niets, ik had in 2020 tot twee keer geprobeerd ivm chronisch pijn. Ik dacht ik stap over op100% plantaardig basis, het lukte niet was erg stoned, dizzy en vaak lam hele dag verspilled! Ik ben toch een pragmatisch Vegan het is soms onvermijdelijk omdat onze wetenschap nog niet zo ver is dat alles 100% plantaardig is vooral medicamenten je leven te redden! Ik was geforceerd om soms bv een capsule te slikken, omhulsel was van darm gemaakt, omg, of er zaten Gelatine ergens!! Ingewikkeld hoor! Nogmaals KDVW thanks
  5. geen alcohol drinkt, letterlijk nada!
  6. geen synthetisch drugs(behalve in mijn medicamenten opiaten maar niet synthetisch).
  7. drink geen dierlijk melk

Eerst had Diakonnesenhuis mij op straat letterlijk gedumpt omdat ik ruzie kreeg met een vrijwilligster! Ik wilde niet dat zij mij in een rolstoel duwde terwijl ze GEEN MONDKAPJE droeg kregen er gelijk bonje! 

Oooh la la Thanks! Please reply! Kiss Kiss JK

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s